“Het Schildersatelier 

klaashuisstraat 19 Haaksbergen

Een fijne plek waar je samen met anderen kunt schilderen. De groepen zijn niet groter dan 6 personen, ieder beschikt over een eigen tafel om aan te werken. Hier kun je ideeën, inspiratie opdoen en nieuwe technieken leren. We werken bijvoorbeeld met thema’s, of laten ons inspireren door kunstschilders, of ideeën uit creatieve magazines. Het materiaal is voornamelijk acrylverf en je kan naar keuze combineren met andere materialen ( mixed media)

In Het Schildersatelier kun je  zelfstandig aan het werk maar je kunt ook een beroep doen op mijn hulp. De deelnemers hebben wat teken-en of schilderervaring en ieder heeft zijn/haar voorkeur. Je kunt ideeën op doen en je laten inspireren door de medecursisten.

Aan het eind van de les kijken we naar elkaars werk en benoemen we wat we geleerd hebben of nog willen leren. Het gaat vooral om het creatief proces en het plezier, het resultaat komt vanzelf 😉

In het atelier is basismateriaal aanwezig waar je vrij gebruik van kunt maken. ( Schilderezels, papier, houtskool, potloden, bijzonder materiaal om eens uit te proberen…) Verf, penselen en doek zelf meebrengen.

Tip: heb je een werkstuk waar je in vastgelopen bent en heb je tips nodig om weer verder te kunnen? Neem het mee!